ELPOLLTV

Dil20052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Mixets de Llagostera és una de les associacions escollides en la campanya de Gosbi i Girona FC
Divendres, 10 Maig 2024 10:15

Mixets de Llagostera és una de les associacions escollides en la campanya de Gosbi i Girona FC

Publicat per 
Valorar aquest article
(13 Vots)

L’associació Mixets de Llagostera, ha estat una de les associacions escollides dins de la nova campanya: #AdoptaGosbi del Girona FC i Gosbi. 

 

Amb l’objectiu de promoure l’adopció de gossos i gats, Girona F i Gosbi, han unit forces creant la campanya: #AdoptaGosbi.  Amb aquesta campanya, busquen donar visibilitat a la important feina que realitzen les protectores de gossos i gats, i ajudar-les a seguir amb la tasca que porten a terme. 

Onze, han estat les protectores escollides que es beneficiaran de la campanya: Mixets de Llagostera, Anxova peluda, Associació adopta gats Baix Empordà, Un munt de petjades, Associació amics animals Palafolls, Bub Bub’s Sant Hilari Sacalm, Associació protectora de llebrers Galgos 112, Associació protectora Rodamón del Baix Empordà, Cocogat, Associació Sol de Miaus i la protectora de Figueres. 

La campanya busca recaptar fons per alimentar els gossos i gats de les diferents associacions i protectores i és per això que demanen a la població fer una donació. Donacions que són obertes del 7 de maig fins al 18 de maig.   

En format d’agraïment, pel fet d’haver fet una donació, entraràs al sorteig d’una samarreta oficial del Girona molt especial. 

Samarreta que s’utilitzarà per disputar el partit del Girona- Vila-real del 14 de maig. Tanmateix, en les instal·lacions de la fanzone d’aquest enfrontament, s’instal·larà una carpa per tal de recollir objectes i estris per a gossos i gats: mantes, collars, joguines, corretges, o altres utensilis que puguin ser d’ajuda per les protectores i els peluts. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.