ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Tarifes especials per a majors de 65 anys després del tancament de les centrals de coure
Divendres, 22 Març 2024 20:51

Tarifes especials per a majors de 65 anys després del tancament de les centrals de coure

Publicat per  Informàtica Llagostera
Valorar aquest article
(7 Vots)

Amb el tancament gradual de les centrals de coure de telefonia, molts usuaris majors de 65 anys s'han vist afectats al no poder utilitzar les seves línies fixes tradicionals. Per donar resposta a aquesta situació, les companyies telefòniques han creat tarifes especials amb preus i característiques adaptades a les necessitats d'aquest col·lectiu.

Aquestes tarifes especials inclouen:

Connexió a internet: entre 200 i 500 MB de velocitat, suficient per navegar per la web, consultar correus electrònics i realitzar videotrucades.

Línia de telèfon fix: compatible amb serveis de teleassistència, tan importants per a la seguretat i tranquil·litat de les persones grans.

Línia mòbil: amb menys de 20 GB de dades per a trucades i ús bàsic d'internet.

Tot això a un preu especial de 26 euros al mes.

És important tenir en compte que aquestes tarifes estan subjectes a la disponibilitat de l'operadora a la direcció del client. Per a qualsevol dubte o per obtenir més informació, els usuaris poden contactar amb Informàtica Llagostera, per realitzar una comparativa de les diferents opcions disponibles i rebre assessorament sobre la tarifa que millor s'adapti a les seves necessitats.

Amb aquestes noves tarifes especials, les persones majors de 65 anys podran seguir gaudint de tots els beneficis de la telefonia fixa i mòbil a un preu assequible.

Per a més informació podeu contactar trucar al 972 83 07 70, enviar un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o visitar el webwww.informaticallagostera.com

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.