ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 22 al 28 de març de 2024
Divendres, 22 Març 2024 07:33

Previsions astrològiques del 22 al 28 de març de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): PER MOLTS ANYS! El Sol ha entrat al teu signe i comença un nou període. Amb Mart per Casa XII pots estar una mica inquiet. Penses en un canvi de feina, però encara no mous res.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si hi ha una guerra oberta amb algú, intentes fer les paus i si això no és possible, poses distància. Fas algunes compres per la casa per fer-la més bonica i confortable.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): S'obre una nova etapa al sector laboral. Podria ser l'hora de treballar pel teu compte. Molta energia que hauràs de gestionar. L'esport i la meditació seran bons aliats.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna Plena a la teva Casa IV pot activar assumptes familiars que estaven aparcats. També podries gaudir d'un bon àpat amb alguns parents o amb els amics de sempre.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Els teus pensaments estan en un altre lloc perquè t'has enamorat d'algú que viu lluny. Reforça més la seguretat a la xarxa i vigila les teves coses al transport públic.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Despeses extra. Si tens nens, sortiu de compres i us ho passeu bé. Possible trobada al voltant d'una taula per parlar de negocis o de feina. Planeges un viatge satisfactori.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): El Sol entra a Casa VII i obre una etapa de més activitat social. Si no tens parella, pots despertar l'interès d'algú. Bon trànsit per donar-se a conèixer o fer publicitat.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Saps que hi ha persones que necessiten ajuda i penses a apuntar-te a un voluntariat. Algú del teu passat sentimental et ve al cap i t'agradaria tornar a contactar-hi.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En l'amor tens les coses més clares i no vols perdre el temps. Pots sentir-te revigoritzat i amb ganes de moure't. Tal com intueixes, una amistat pot no ser del tot sincera.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): A la feina sents que alguna cosa no encaixa i potser hauràs de protegir-te d'un company que no juga net. Gaudeixes més de quedar-te a casa, fent activitats que t'agraden.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): T'agradaria viure d'acord amb les teves idees i si el teu entorn no t'entén, cerques amistat amb gent com tu. Dies de més desplaçaments o fins i tot pots fer un viatge.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Algú pot posar-te a prova, no caiguis al parany. Confia més en la teva intuïció, que és prou potent. Canvis en els hàbits diaris, com ara la dieta, et faran sentir millor.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.