ELPOLLTV

Diu19052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Figa Flawas i l’Auca del Senyor Esteve són els plats forts de la Festa Major
Dilluns, 06 Maig 2024 21:14

Figa Flawas i l’Auca del Senyor Esteve són els plats forts de la Festa Major

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

La Festa Major de Llagostera se celebrarà del 17 al 21 de maig. La presentació ha tingut lloc aquesta tarda a la plaça Catalunya, amb la participació de l’alcalde, Narcís Llinàs, del regidor de Cultura, Adrià Guinó i de diversos representants d’entitats i de la Comissió de Festes que han fet un repàs de l’extensa programació.

El programa inclou propostes per a tots els públics amb actuacions musicals, gastronomia, activitats familiars, cercaviles i una àmplia programació pensada per a tots els públics i edats.

Durant la presentació s’ha lliurat el premi del concurs de cartells que enguany ha guanyat el llagosterenc Sergi Pozo.

Les activitats començaran divendres 17 de maig, a les 18:30 h amb el tradicional repic de campanes i la cercavila dels Gegants de Llagostera i la Cuca Feliua. A partir de les 19:30 h, tindrà lloc el pregó a càrrec del grup Dones (S)àvies. La primera nit de concerts actuaran Figa Flawas i DJ Xirgo, amb entrada gratuïta i aforament limitat, al local polivalent.

La programació seguirà dissabte amb la cercavila de gegants i capgrossos, el correfoc amb els Diables de l’Onyar i els concerts de Les Testarudes, Boom Boom Fighters & Cookah P i Tapeo Sound System.

Com a novetat diumenge, a partir de les 18 h, se celebrarà una audició de sardanes amb la cobla la flama de Farners al Parc de l’Estació i es donaran a conèixer el nou hereu i la nova pubilla amb el concert de l’Orquestra Maribel a la plaça Catalunya.

Les activitats seguiran dilluns i dimarts, dies de festa local.

Per tancar la programació la companyia de teatre La Puntual representarà dues funcions de l’Auca del senyor Esteve al Teatre Casino Llagosterenc.

El regidor de Cultura i Festes, Adrià Guinó ha fet un agraïment a la Comissió de Festes i a totes les entitats que fan possible poder gaudir d’una Festa Major tant lluïda.

Podeu consultar el detall de la programació des de www.llagostera.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.