ELPOLLTV

Div10052024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop

Horòscop

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El Sol entra a la Casa X i el sector professional passa per un període de canvis que poden ser beneficiosos. Si viatges, tingues especial cura de les teves pertinences.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Les inversions, les transaccions immobiliàries o l'emprenedoria, passen per un moment molt actiu. La conjunció Lluna/Júpiter pot col·laborar positivament en el teu ànim.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pots conèixer algú amb qui experimentaràs molta connexió intel·lectual i una forta atracció. A la feina millora l'ambient i podries gaudir d'una mica més de temps lliure.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): El Sol per la Casa VII activa el sector social. Si estàs començant una relació, entreu en una etapa més profunda i estable. T'expresses mitjançant la música o l'art.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): En aquests dies podries estar molt observador o fixar-te en petits detalls que fins ara, no tenies en compte. Prepares la casa per rebre alguna visita o un àpat especial.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Sents que has de reservar més temps de la vida diària per divertir-te o gaudir dels teus talents. Recordes amb enyorança una persona que ja no hi és, possiblement el pare.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Aquests dies la família serà protagonista, amb trobades esperades i fins i tot, alguna sorpresa. A la feina podries parlar massa. La prudència verbal serà una bona aliada.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Potser ets introvertit, però hi ha temes que has de comunicar a la parella o a les persones que estimes. T'agradaria viure en un barri millor i comences a cercar habitatge.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Estàs més connectat amb què sents i això t'ajuda a prendre decisions. Si paties un conflicte amb algú de la família, pot tenir lloc una treva. Gaudeixes de la solitud.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): PER MOLTS ANYS! El Sol transita pel teu signe. Apliques sentit comú i prudència als problemes que es presentin. No t'acabes de fiar d'algú i fas bé, fes cas del teu instint.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Passes per un moment força especial. Vols connectar amb les teves veritables necessitats i ja no vols perdre més temps amb projectes o persones que no et representen.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Et preocupa el futur dels teus fills i et proposes millorar les seves condicions. Pots tenir l'oportunitat de tornar a viure a un lloc del teu passat que t'agrada molt.


Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El teu esperit bel·licós és a flor de pell. Si tens negoci propi, comptes amb l'ajuda d'un soci col·laborador. Si treballes per un altre, dies de reunions i molta paperassa.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si passes per un procés de divorci serà necessari un acord pel que fa a assumptes materials. Pots fer noves amistats, però perquè siguin autèntiques hauràs de ser tu mateix.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri retrògrad pot inclinar al fet que miris al passat. Això pot ser que tornis a connectar amb una antiga parella o que enyoris la teva infantesa, entre altres coses.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Pots trobar un objecte que havies perdut i això t'alegra la setmana. Si hi havia un malentès amb la parella o amb algú que t'importa, és bon moment per aclarir les coses.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Al sector laboral sents que les coses no avancen com voldries i penses a treballar a una altra empresa. Fas canvis en la teva dieta o hàbits de salut per sentir-te millor.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Mercuri retrògrad porta la teva ment a un amor del passat o que intentis donar-te una segona oportunitat amb algú. Vas a una festa d'aniversari o a un àpat amb més gent.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Reps una notícia relacionada amb l'habitatge. Tens ganes de regalar i gastes més del que és habitual. Pots sentir una forta atracció per algú al lloc on prens cafè.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): En l'àmbit sentimental et mostres molt intens i fins i tot una mica possessiu i la parella pot sentir-se una mica pressionada. Recuperes la comunicació amb un germà o un bon amic.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots viure algun retard en l'àrea econòmica, com ara que no t'arribin uns diners que et deuen. Has detectat a una persona malintencionada i poses distància per protegir-te.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mercuri retrògrad et pot portar a cercar en els records i en els avantpassats. Una persona amb qui vas tenir una atracció i no va passar res entre ambdós, podria tornar.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Poses en una balança les prioritats laborals, però potser encara no prens decisions en ferm. Possible atracció mútua amb una persona popular o que té una molt bona posició.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Tens notícies d'antigues amistats. Un viatge que tenies previst pot haver de posposar-se. En l'àmbit professional, has de fer canvis, però sents que encara no és el moment.

Divendres, 08 Desembre 2023 21:39

Previsions astrològiques del 8 al 14 de desembre de 2023

Publicat per
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Bon moment per trobar estratègies i solucionar alguns temes que havies deixat aparcats. Una excursió al camp o a la muntanya, t'ajudarà a cremar energia i dormiràs millor.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Pots mostrar-te irascible al sector laboral. T'anirà bé comptar fins a deu abans de parlar. Si tens fills petits o adolescents, feu una escapada i també llargues xerrades.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Al sector laboral les coses comencen a moure's. Si no estaves satisfet amb el metge de capçalera o un altre professional de la salut, trobes altres opcions interessants.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Algunes persones volen parlar amb tu, sembla que tenen una gran necessitat de comunicació. T'interesses per practicar un esport de defensa, com ara arts marcials o boxa.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Moment fèrtil, tant pel que fa a tenir fills com a l'augment de la creativitat. Pot aparèixer algú amb qui sentiràs una forta atracció i es pot donar una relació ràpidament.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Fas una escapada o un viatge de plaer. Si estaves una mica trist o preocupat, el teu ànim millora. Podries tenir obres a casa o una mica més de soroll de l'habitual.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): En l'àmbit laboral vius una nova etapa. Pot ser perquè ja et jubiles o perquè has pactat una sèrie de millores. Una persona de la família podrà venir a veure't aquest Nadal.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Inverteixes en imatge. Surts de shopping i passes per la perruqueria o pel saló d'estètica. Una persona amb molta energia del signe Capricorn pot conquerir el teu cor.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En aquest moment tens el coratge necessari per afrontar un nou projecte laboral. Pel que fa a l'amor, una persona i tu us penseu mútuament, però ningú fa un pas endavant.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Els que et coneixen des de fa temps poden quedar sorpresos per la teva iniciativa i capacitat comunicativa. A un àpat d'empresa, pots conèixer una persona molt interessant.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Pot sorgir una oportunitat laboral o de negoci en una trobada grupal. Si hi ha una relació tensa amb el pare o una altra persona d'autoritat, s'obre una porta al diàleg.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Una escapada amb la parella pot reviure la relació. Si dubtaves i no sabies com resoldre un problema, fas cas al sentit comú. Gestions relatives a un assumpte laboral/legal.


La llagosterenca Anna Pérez Navarro, de nom artístic Ana Dramas, és una de les 18 finalistes del mes de maig en el II Certamen Inimitable de Palacios. De fet és la única dona finalista en aquest concurs que premia els millors imitadors del país. Les votacions estan obertes fins al 12 de juny.

Us animem a votar a l’Ana Dramas des d’aquí.


Dimecres, 23 Novembre 2022 08:13

Sopar dels nascuts l'any 1967

Publicat per
Els llagosterencs nascuts l’any 1967 han celebrat els seus 55 anys amb un sopar al Mas Ros. La trobada, que va reunir antic companys de les escoles “del Puig i de les Monges”, va tenir lloc el passat 12 de novembre al restaurant Mas Ros.
Dijous, 07 Juliol 2022 08:10

Batxillerat amb Matrícula d’Honor

Publicat per
Els alumnes de l'Institut de Llagostera, Adrià Pico, Mireia Miró i Sara Bagudà han acabat el Batxillerat amb Matrícula d’Honor.
Divendres, 10 Juny 2022 08:06

Festa sorpresa de caputxetes vermelles

Publicat per
La Caputxeta vermella va agafar el cistell i va emprendre el camí cap a casa l’àvia, pel mig del bosc, entre Llagostera i Cassà de la Selva, per fer una festa sorpresa unes amigues. En aquesta ocasió el llop no s’ha atrevit a treure el nas. Per molts anys
Un any més, les “nenes de la carretera” s’han reunit per celebrar la trobada anual, que enguany ha coincidit amb el centenari de la “nena” Amèlia Calvet. Des de fa 25 anys, aquest grup de dones, que han nascut, jugat o que en algun moment han viscut a la carretera que creua Llagostera, es reuneixen per fer un àpat i rememorar vells temps, on no hi falten els records i les anècdotes viscudes durant tants anys. La trobada va tenir lloc el passat 20 de juliol al Restaurant la Taverna de Can Pou de Llagostera.
Dijous, 27 Juny 2019 07:28

Excursió del Club Petanca Llagostera a Barcelona

Publicat per
El Club Petanca Llagostera va visitar el passat 21 de juny la ciutat de Barcelona. Una trentena de membres de l’entitat van desplaçar-se fins a la capital catalana per passar el dia i visitar el Museu Marítim.
Dilluns, 25 Febrer 2019 08:07

Alfonsa Cortés i Fina Rodríguez es jubilen

Publicat per
Alfonsa Cortés i Fina Rodríguez, treballadores de la Residència Josep Baulida de Llagostera s’han jubilat.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, acompanyat de la Directora del Centre, Nuri Durà i de les regidores Pilar Aliu i Anna Hereu, les ha rebut a la Sala de Plens de l’Ajuntament per agrair la seva dedicació i obsequiar-les amb un rellotge.