ELPOLLTV

Div10052024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dijous, 31 Gener 2013 17:56

Torna 'Quin Cacau!'

Publicat per

Aquest dissabte 2 de febrer a les 22 h es tornarà a representar l'obra Quin Cacau! al Teatre del Casal. Quin Cacau! és una comèdia d’embolics inspirada en les relacions amoroses del passat i del present. Una peça teatral escrita pel jove autor llagosterenc Francesc Pujadas Jr. i interpretada per actors locals sota la direcció de Francesc Pujadas i Francesc Pujadas Jr. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Llibreria Sureda i Comercial Casals.

A partir d’aquest dissabte 2 de febrer es podrà veure al Local Social de La Caixa l’exposició de fotografia “Dani Duch: fotografia de premsa, 1979-2011”. La mostra es podrà veure fins al 24 de febrer, tots els dissabtes i els diumenges d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Dani Duch és un cassanenc que des del 1990 treballa com a corresponsal del diari La Vanguardia a Madrid i viatja per tot el món fent fotografies, especialment de llocs en conflictes.

Dimarts, 29 Gener 2013 08:18

Paisatge Surer. Mediterrani. Divers

Publicat per

Paisatge Surer. Mediterrani. Divers, és una exposició fotogràfica que pretén transmetre, a través de fotografies de Lluís Català, la riquesa i diversitat del paisatge surer de la Península Ibèrica, des de les deveses extremenyes o andaluses fins les gairebé selves del nord de Catalunya. Si vols contemplar un paisatge únic de la conca mediterrània i descobrir els valors ambientals d’aquest tipus de bosc no dubtis en assistir a la seva inauguració el proper divendres, 1 de febrer, a les 20h al nou Museu del Suro de Palafrugell. L'exposició està organitzada per la Xarxa Europea de Territoris Surers Retecork formada per diversos socis entre ells l'Ajuntament de Llagostera.

Aquest dissabte 26 de gener  es celebra la Caminada nocturna d’hivern organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí. La sortida tindrà lloc a les 18h des de la Zona Esportiva. El recorregut serà de 20 quilòmetres i durarà aproximadament quatre hores. Durant la caminada es farà una parada per sopar i cal que els assistents es portin el menjar. El preu de l’activitat és de dos euros pels no socis i gratuïts pels socis. En acabar, se servirà beguda calenta.

El Butlletí de Llagostera continua aquest cap de setmana amb l'exposició dos mil dotze en 365 fotografies, un passeig pel 2012. La mostra és un recull fotogràfic de la gran majoria d'actes culturals celebrats l'any 2012 a Llagostera, destacant també alguns fets i esdeveniments de certa rellevància. Les fotografies seleccionades són obra d'alguns membres de l'entitat i d'un gran nombre de col·laboradors. L’exposició es podrà visitar fins aquest dissabte 26 i diumenge 27 de gener d'11h a 13h i de 17h a 20h al Local Social "La Caixa".

Dijous, 24 Gener 2013 22:35

Quin Cacau!

Publicat per

Quin Cacau! És una comèdia d’embolics inspirada en les relacions amoroses del passat i del present. Una peça teatral escrita pel jove autor llagosterenc Francesc Pujadas Jr. i interpretada per actors locals sota la direcció de Francesc Pujadas i Francesc Pujadas Jr. S'han programat dues representacions al Teatre del Casal. La primera, diumenge 27 de gener a les 18 hores i la segona el dissabte 2 de febrer a les 22 h. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Llibreria Sureda i Comercial Casals. 

Un cop finalitzades les sessions de treball participatives de diagnosi amb els agents socials, econòmics, polítics, tècnics i d‘altres administracions, emmarcades dins el procés de redacció del Pla estratègic de Desenvolupament Local de Llagostera, l'Ajuntament ha convocat una nova sessió de treball participatiu obert a tothom, que tindrà lloc el proper 7 de febrer a les 20:45 h. L‘acte tindrà lloc al Teatre del Casino Llagosterenc. Els documents de diagnosi i el buidatge de resultats dels tallers realitzats fins a data d‘avui, es poden consultar des del web plaestrategic.llagostera.cat 

El poeta i actor de Xàtiva, Elies Barberà, presentarà aquest dimecres 23 de gener a les 20h el seu llibre Ulls, budells, cor a la Sala Polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera. L’autor també oferirà un recital d’alguns dels poemes del seu llibre.

L’Associació de Municipis per la Independència, de la qual l’Ajuntament de Llagostera forma part, i l’Assemblea Nacional Catalana han convocat els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya, aquest dimecres 23 de gener, a les 19.00h, davant tots els ajuntaments del país amb l’objectiu de donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya.

Dissabte, 19 Gener 2013 08:27

Festa de Sant Antoni a Llagostera

Publicat per

Aquest diumenge els animals seran els principals protagonistes.  Un any més arriba a Llagostera la popular festa de Sant Antoni. Els actes començaran com cada any amb la missa solemne i entrega de l’aigua beïna a Sant Antoni a les 10:45. A les 11 hi ha prevista la sortida de carrosses i cavalls des de l’esplanada del Pavelló per recórrer varis carrers de Llagostera fins arribar a la Plaça Catalunya on a les 12 es beneiran tots els animals.